Ingen uppläggningsavgift

   Ingen uttagsavgift

   Flexibla uttag och återbetalning

Välj kreditbelopp

Vid kontouttag om X är 30 dagars lånekostnad X (dagsränta 0.119178%). Beräknad effektiv ränta för en kredit på X är 53.31%. Vid ett uttag om X är den lägsta månatliga betalningen X Kr.

Oavsett lånebelopp, är den månatliga räntan 3.30%. Övriga avgifter: uttagsavgift: 0 kr/uttag, aviavgift: 0kr per epost.

Det här är en högkostnadskredit Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

 

Genom att fortsätta din låneansökan hos oss bekräftar du att du har läst och accepterat vår sekretesspolicy, Vänligen notera att genom att fortsätta kommer du att göra dina personliga uppgifter tillgängliga för oss i syfte att utvärdera och slutföra din ansökan om lån.

Hur ansöker du om lån?

Alla personer över 21 år som uppfyller våra kriterier för kreditgivning kan ansöka om ett Ferratum Credit hos Ferratum. Du kan ansöka om ett kreditkonto med en kreditgräns mellan 500 och 15 000 kr. Därefter behöver du inte längre ansöka om separata små lån utan du kan enkelt göra uttag från ditt eget kreditkonto precis när du vill.

 


Välj belopp.

Identifiera dig och fyll i låneansökan.

Dina pengar betalas ut till ditt konto.